Despre Meyer

Meyer a inceput sa construiasca pluguri de zapada in 1926 la o ferma din Newburgh, New York.Incepand de atunci Meyer a devenit inovatoarea, deschizatoarea de drumuri si liderul a ceea ce urma sa devina o industrie care in prezent joaca un rol major in mobilitatea pe timp de iarna.

Astazi, Meyer ofera cea mai completa gama de pluguri de zapada si echipamente de imprastiere material antiderapant, acoperind cele mai variate necesitati.

Compania Meyer este dedicata furnizarii de sisteme inovatoare si de mare fiabilitate de deszapezire si de degajare a ghetii, la preturi competitive. Meyer s-a mentinut cu consecventa in fruntea industriei producatoare de echipamente de deszapezire si de degajare a ghetii de-a lungul existentei sale de peste 75 ani. Meyer este angajata total in satisfacerea necesitatilor si a asteptarilor clientilor nostri.

In compania Meyer, angajarea in furnizarea celor mai avansate echipamente se reflecta in complexitatea produselor inovatoare pe care continua sa le livreze an de an. Faptul ca s-au dedicat perfectionarii produselor le-a permis sa dezvolte cea mai larga gama de pluguri de zapada si echipamente de imprastiere material antiderapant din industria de profil.Meyer a ramas o companie inovatoare in industria producatoare de echipamente de deszapezire si de imprastiere de material antiderapant inca din 1926, cand a inventat primul plug de zapada.

Nu este surprinzator faptul ca majoritatea clientilor Meyer impartasesc acelasi dinamism care face din Meyer o campioana inovativa in industria de profil.