Pluguri de zapada

De la drumurile de acces si pana la sosele, noi va acoperim toate necesitatile. Meyer va ofera cel mai variat sortiment de pluguri de zapada, pentru orice intemperii din sezonul rece. Meyer asigura pluguri de zapada de inalta performanta, proiectate special pentru Uz personal, Mici intrepinzatori si Municipalitate.

Plugurile de zapada sunt disponibile in variante din otel si polietilena; cu declansare completa, pentru a acoperi o gama larga de solutii. Oricare ar fi utilizarea pe care o doriti, Meyer are cel mai bun plug de zapada pe care il puteti gasi.


Uz personal

Meyer produce doua serii de pluguri de zapada distincte de uz personal.

Plugurile de mica putere seria TM sunt proiectate pentru anumite vehicule de marime mica, cum ar fi, de exemplu, Jeep Wrangler sau camionetele mici, ca Nissan Pick-Up/ Navara, Mitsubishi L200, Mazda B2500, Toyota Hilux, Ford Ranger.

Desi aceste pluguri de zapada sunt usoare si destul de mici pentru a fi montate pe vehicule de marime mai mica, seria TM Meyer este rezistenta, durabila si fiabila.

Mici intreprinzatori

Toate aceste pluguri de zapada sunt proiectate pentru profesionisti. Ele sunt rigidizate si construite pentru a asigura un plug mai rezistent, mai puternic, mai fiabil.

Toate plugurile de zapada Meyer de capacitate industriala sunt construite pentru a fi extrem de eficiente, de la cormana de mare capacitate si pana la mecanismul de ridicare electro-hidraulic de inalta performanta.

Municipalitate

Meyer ofera mai multe tipuri de pluguri de zapada spre utilizare municipala.

Aceste pluguri de zapada sunt proiectate pentru utilizare de mare putere, cu un unghi de atac agresiv si o raza a paletei care sa arunce zapada mai sus si mai departe pentru a asigura un randament maxim.

Drumurile de acces, intersectiile, parcarile spatioase si stradutele urbane constituie o sarcina usoara pentru un plug de zapada Meyer de capacitate municipala.