Echipamente de imprastiere material antiderapant

Meyer ofera cea mai larga si mai completa gama de sararite robuste aplicabile vehiculelor de orice gabarit. Cu Meyer va este mai usor ca niciodata sa faceti alegerea corecta privind necesitatile dumneavoastra de imprastiere a materialului antiderapant. In plus, sararitele noastre au piese de inalta performanta incorporate, pe care alte firme le considera adaosuri.

De la sararita Hot Shot™ deplasabila pentru santiere de constructii si pana la sararita-palnie detasabila MDV pentru municipalitate (cea mai mare si mai multifunctionala din industria de profil), Meyer va acopera toate necesitatile privind imprastierea de material antiderapant. Este ceea ce puteti cere de la cei mai buni din industria de profil.


Sararite atasate

Utilizarea unei sararite atasate in vederea dispersarii de sare, nisip, clorura de calciu sau alti agenti de topire este foarte practica.

Usor de montat si utilizat, o sararita atasata poate dispersa agenti de topire care ajuta la prevenirea accidentelor provocate de alunecare si cadere pe timp de iarna, ce pot aduce prejudicii grave intreprinderii dumneavoastra.

Sararite in V

Sararitele in V sunt adecvate pentru degajarea ghetii de pe drumurile de acces, sosele si locuri de parcare.

Ele se monteaza cu usurinta pe camionete, autocamioane cu bena basculanta sau camioane-platforma.